Benfica'da Kerem Aktürkoğlu kararı verildi!
26/08/2025 14:07 | Son Güncelleme : 13/09/2025 17:32 | Okunma Sayısı : 2576 | F Savcı

Son Dakika Gelişmesi!
Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Yarın UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Benfica, yıldız oyuncuyla ilgili kararını verdi.
BENFICA’DAN SÜRPRİZ KEREM KARARI
Portekiz’in önde gelen spor gazetelerinden Record, Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage’in Fenerbahçe maçı öncesi Kerem Aktürkoğlu için aldığı kararı manşetine taşıdı. Haberde, Kadıköy’de oynanan ve 0-0 sona eren ilk karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan milli futbolcunun, rövanşta yedek kulübesinde olacağı aktarıldı.
Lage’in Kerem yerine genç yetenek Andreas Schjelderup’u ilk 11’de görevlendirmeyi planladığıvurgulandı. Bu kararın, Benfica’nın hücum organizasyonlarında farklı bir dinamizm yaratma düşüncesinden kaynaklandığı ifade ediliyor.
TRANSFER GÜNDEMİNDE SICAK GELİŞMELER
Öte yandan Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’daki geleceği belirsizliğini korurken, Fenerbahçe’nin oyuncuya olan ilgisi gündemdeki yerini koruyor. Sarı-lacivertli ekibin, yaz transfer döneminde milli futbolcu için resmi adım atabileceği konuşuluyor. Portekiz basını, Kerem’in yedek bırakılmasının bu süreçte önemli bir sinyal olabileceğini yazdı.
DEV MAÇTA KRİTİK SAATLER
Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’ndaki kritik rövanş maçı 27 Ağustos Çarşamba günü TSİ 22.00’de Estádio da Luz’da oynanacak. İlk maçta golsüz eşitlik bozulmadığı için bu mücadelede alınacak skor, gruplara yükselen tarafı belirleyecek. Fenerbahçe, deplasmanda avantajlı bir sonuç ararken, Benfica ise taraftarı önünde galibiyetle tur biletini kapmak istiyor.
Fenerbahçe taraftarının gözü bir yandan bu zorlu karşılaşmada, diğer yandan ise Kerem Aktürkoğlu transferinde olacak gibi görünüyor.






Bunlar da ilginizi çekebilir
Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu
Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.
1 yıl önceFENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!
Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.
1 yıl önceKEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR
KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!
1 yıl önce